Training veilig en gezond werken met het beeldscherm

Doelgroep Werkgevers Aan de hand van de RI&E en de daar vastgestelde (rest)risico’s weet u wat er te bestrijden is bij het optreden van een calamiteit. Om efficiënt op te treden tijdens deze calamiteiten begint u met het opstellen van en dient u in het bezit te zijn van een bedrijfsnoodplan waarin het ontruimingsplan is opgenomen.
Inhoud Maatwerk Volledig Implementatie Begeleiding De basis van het calamiteiten plan is de NEN-norm NTA 8112 (1 t/m 9). Op basis van de RI&E stelt Van den Brand uw bedrijfsnoodplan samen en zal dit samen met u en de BHV-ers implementeren binnen de organisatie.
Resultaat Rapportage Het bedrijfsnoodplan is het resultaat van de werkzaamheden waarin de restrisico’s benoemd worden, de inzet van de BHV-ers gestructureerd wordt weergegeven en de communicatie met de deskundige hulpverleners wordt geborgd. Van den Brand zal voor u de bouwtekeningen verzorgen wanneer de organisatie hier niet over beschikt.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page