Training fysieke belasting

Doelgroep

Medewerkers

Leidinggevenden

Preventieve en repressieve training van medewerkers die regelmatige fysieke arbeid verrichten. Maar ook voor leidinggevenden die willen weten wat fysieke arbeid inhoud voor de werkzaamheden en de medewerker. Arbeid waarbij het bewegingsstelsel van het lichaam zodanig wordt belast dat gezondheidsschade kan ontstaan. De gezondheidsschade is vaak te voorkomen door inzicht te krijgen, het nemen van verantwoordelijkheid, arbobeleid, het nakomen van afspraken en het aanspreken van collega's op minder adequate houdingen.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Training en voorlichting van en aan medewerkers om te komen tot het inzicht dat oneigenlijk gebruik van het lichaam tot gezondheidsschade kan leiden. Wat is Fysieke belasting, wanneer treedt het op en wat kun je doen om het te voorkomen. Praktisch ingerichte voorlichting en training waarbij de mogelijkheid bestaat om na de training de werkplek van de medewerker te bezoeken om persoonlijke vragen te beantwoorden en mogelijk verbeteringen aan te brengen aan de bestaande situatie.
Resultaat Maatwerk Direct resultaat tijdens en na de training zoals door u gevraagd. De training duurt 1 a 2 dagdelen afhankelijk van uw vraag- en doelstelling. Het resultaat is volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page