Veilig werken met persoonlijke beschermingsmiddelen

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Preventieve opleiding of herhalingstraining van medewerkers die met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in de werkomgeving werken. Maar ook voor leidinggevenden die willen weten wat de training inhoud.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Volgens de wet- en regelgeving en de VCA certificering, moeten medewerkers aantoonbaar getraind zijn bij risicovolle werkzaamheden. Medewerkers dragen hierbij PBM. De training “veilig werken met PBM” levert dit. De training wordt gegeven op uw locatie met de door u geleverde informatie over de gebruikte gevaarlijke stoffen.
Resultaat Maatwerk Direct resultaat tijdens de training zoals door u gevraagd. De trainingsduur is afhankelijk van de gebruikte PBM en de door u gekozen opzet en varieert tussen 2 en 8 uur. Aanvullend kan er voor gekozen worden om een training on the job uit te voeren. Het resultaat is volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page