Veilig werken met geluid

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Preventieve opleiding of herhalingstraining van medewerkers die met schadelijk geluid (lawaai) in de werkomgeving werken. Maar ook voor leidinggevenden die willen weten wat de training inhoud.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Volgens de wet- en regelgeving en de VCA certificering, moeten medewerkers aantoonbaar getraind zijn bij het werken met lawaai. De training “veilig werken met geluid” levert dit. De training wordt gegeven op uw locatie met de door u geleverde informatie over het aanwezige geluidsniveau in de afdeling en of per machine.
Resultaat Maatwerk Direct resultaat tijdens de training zoals door u gevraagd. De trainingsduur is afhankelijk van de door u gekozen opzet en varieert tussen 1 en 4 uur. Een mogelijkheid is om een training on the job uit te voeren. Het resultaat is volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page