Inspectie (interne) audit

Doelgroep Werkgevers Medezeggenschap Voor werkgevers en het medezeggenschap die (regelmatig) een bedrijfsinspectie uitgevoerd willen hebben op het gebied van veiligheid, gezondheid en of welzijn is Van den Brand Advies, de juiste gesprekspartner. Op basis van een rondgang en inspectie door het bedrijf of werkplek kan direct antwoord gegeven worden op risico’s of praktische vragen.
Inhoud Veiligheid Gezondheid Welzijn Inspecties die als onderdeel van het V&G plan nodig zijn. Alle onderwerpen met betrekking tot arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid kunnen tijdens een rondgang of inspectie aan de orde komen, mede afhankelijk van de behoefte. Dit betreft zaken op veiligheidsgebied maar ook gezondheid en welzijn.
Resultaat Inzicht in risico's Knelpunten overzicht Plan van aanpak Begeleiding Het resultaat is een rondgang of inspectie op de plaatsen die u zelf aangeeft. Afhankelijk van de doelstelling worden de gegevens vastgelegd in een verslag.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page