KANS of RSI

Doelgroep Beeldschermwerkers Kantoormedewerkers Repressieve training van medewerkers die beeldschermwerk of een combinatie met kantoorwerk verrichten en daarbij gezondheidsklachten hebben ontwikkeld. De gezondheidsschade is te behandelen door inzicht, het nemen van verantwoordelijkheid, arbobeleid, het nakomen van afspraken en het aanspreken van collega's op het verbeteren van de werkhoudingen en de behandeling in de reguliere sector.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden 5 W theorie Training en voorlichting van en aan medewerkers om te komen tot een verandering van werkbeleving. Wat is KANS/RSI wanneer treedt het op en wat kun je doen om het te voorkomen. Praktisch ingerichte voorlichting waarbij na de training de werkplek van de medewerker wordt bezocht om inzicht te krijgen in de werkomstandigheden. In een persoonlijke benadering wordt de omgeving verkend. Het resultaat is een rapportage waarin oplossingsrichtingen worden voorgesteld aan het management.
Resultaat Maatwerk Het resultaat is een rapportage met oplossingsrichting(en) van geconstateerde knelpunt(en), volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page