Receptiemedewerker binnen de BHV

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Receptiemedewerker
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Binnen de BHV organisatie vervult de medewerker van de receptie een cruciale rol. Deze rol is ondersteunend aan de organisatie en aan de BHV. Dit kan conflicterend werken. De werkzaamheden dienen daarom goed afgestemd te worden. Daarnaast is de receptiemedewerker een centrale functie met veel informatie over de organisatie die de BHV-er of ploegleider nodig heeft om een incident te bestrijden.
Resultaat Maatwerk Van den Brand volgt de basisprincipes van het NIBHV tijdens de opleiding. De opleiding is maatwerk en uw bedrijfsnoodplan of calamiteitenplan dient daarom als basis. De opleidingsduur is een a twee dagdelen, afhankelijk van de groepsgrootte.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 3 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page