Veilig werken langs de weg toolbox

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Preventieve opleiding of herhalingstraining van medewerkers die letterlijk langs de weg werken zonder het uitzetten van bebording. Maar ook voor leidinggevenden die willen weten wat de training inhoud.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Volgens de wet- en regelgeving en de VCA certificering, moeten medewerkers aantoonbaar getraind zijn in een risicovolle omgeving. De korte theoretische en vooral praktijkgerichte opleiding of herhalingsles “veilig werken langs de weg” als toolbox levert dit. De training wordt gegeven op een door u gekozen werklocatie in Nederland.
Resultaat Maatwerk Direct resultaat tijdens de training zoals door u gevraagd. De training duurt twee uur. Het is mogelijk om foto’s te nemen van medewerkers ruim voor de training en deze te bespreken tijdens de toolbox. Het resultaat is volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page