VCA basis veiligheid

Doelgroep Medewerkers Functionarissen van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten binnen 3 maanden na indiensttreding in het bezit zijn van een certificaat VCA basisveiligheid. Ook (vaste én tijdelijke) medewerkers van onderaannemers van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten in het bezit zijn van een diploma VCA basisveiligheid. Van den Brand Advies verzorgt de opleiding basisveiligheid op uw locatie.
Inhoud Wet- en regelgeving VCA certificering Veiligheidsopleiding Het certificaat VCA basisveiligheid geeft aan dat het inzicht aanwezig is. De theoretische opleiding wordt gegeven op uw locatie.
Resultaat Maatwerk De duur van de training is afhankelijk van het basis niveau van de medewerkers en beslaat 1 tot duurt vier dagdelen. Hierin kan een proefexamen zijn opgenomen. Afhankelijk van de individuele mogelijkheden van de cursist is een examentraining mogelijk als aanvulling op de opleiding, u kunt hierbij denken aan dyslexie of een mondeling examen.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. Een mix cursus basisveiligheid en VOL is ook mogelijk. Het certificaat is 10 jaar geldig. De (mix)training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page