VCA voor operationeel leidinggevenden (VOL)

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Leidinggevenden (vaste én tijdelijke) en VG-Functionarissen van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten binnen 3 maanden na indiensttreding in het bezit zijn van een certificaat VOL-VCA. Ook (vaste én tijdelijke) leidinggevenden van onderaannemers van VCA-gecertificeerde bedrijven en ZZP-ers die u inhuurt moeten als zij zelfstandig werken in het bezit zijn van een diploma VOL-VCA. Van den Brand Advies verzorgt de opleiding VOL-VCA op uw locatie.
Inhoud Wet- en regelgeving VCA certificering Veiligheidsopleiding Volgens de wet- en regelgeving en de VCA certificering, moeten medewerkers aantoonbaar getraind zijn op het gebied van veiligheid. Het VOL certificaat geeft aan dat het inzicht aanwezig is. De theoretische opleiding wordt gegeven op uw locatie.
Resultaat Maatwerk De duur van de training is afhankelijk van het basis niveau van de medewerkers en beslaat 1 tot duurt vier dagdelen. Hierin kan een proefexamen zijn opgenomen. Het certificaat is 10 jaar geldig.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. Een mix cursus basisveiligheid en VOL is ook mogelijk. De (mix)training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page