Veilig verplaatsen van lasten

Doelgroep Medewerkers Leidinggevenden Preventieve opleiding of herhalingstraining van medewerkers die goederen hijsen en aanslaan van lasten. Maar ook voor leidinggevenden die willen weten wat de training inhoud.
Inhoud Wet- en regelgeving Taken en bevoegdheden Volgens de wet- en regelgeving en de VCA certificering, moeten medewerkers aantoonbaar getraind zijn in het werken met risicovolle arbeidsmiddelen. De korte theoretische en vooral praktijkgerichte opleiding of herhalingsles “veilig verplaatsen van lasten” levert dit. De training wordt gegeven met de door u geleverde arbeidsmiddelen.
Resultaat Maatwerk Direct resultaat tijdens de training zoals door u gevraagd. De training duurt twee dagdelen. Het resultaat is volgens de huidige wet- en regelgeving en passend binnen uw bedrijf.
Investering Offerte Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een offerte gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst wordt een certificaat uitgereikt. De training wordt gegeven voor minimaal 6 medewerkers, in company.
Wanneer u specifieke vragen heeft over begeleiding kunt u een bericht sturen via het contactformulier waarna wij u zullen benaderen.
Go to top of page